Cim: 4032 Debrecen Telefon: +36 30 385 1671

Felhasználási feltételek

Ezt a webhelyet a STARX HUNGARY Kft. működteti. A webhelyhez való hozzáférést az alábbiakban leírt használati feltételek szabályozzák, amely szabályzat kizárólag erre a webhelyre vonatkozik és nem érvényes azon vállalatok, magányszemélyek vagy szervezetek weboldalaira ahová erről a honlapról link vezet. Amennyiben az alábbi feltételek bármelyikével nem ért egyet, haladéktalanul hagyja abba a weboldal használatát.
Jogi felelősség kizárása

A webhely területén található bizonyos hivatkozásokra kattintással Ön kilép a STARX HUNGARY Kft. webhelyéről. A kapcsolódó webhelyek nem tartoznak a STARX HUNGARY Kft. hatáskörébe, ezért nem is vállal felelősséget ezen webhelyek és az ott található tartalmakért. A STARX HUNGARY Kft. minden szükséges és ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a webhely adatainak pontosságát. A webhelyen közölt adatok esetleg megjelenítési vagy műszaki pontatlanságot tartalmazhatnak. Az Ön felelőssége, hogy tudomásul vegye a webhely használati feltételeit és saját kockázatára használja fel az itt található tartalmi információkat.
Szerzői jog

A webhely felhasználói a webhely tartalmának bármely részét egy példányban kinyomtathatják személyes, nem kereskedelmi célra, feltéve, hogy az anyagon semmilyen módosítást, változtatást nem végeznek. A STARX HUNGARY Kft. fenntartja a letöltött anyagokra vonatkozó tulajdonjogait és szerzői jogait. A webhelyen közzétett anyagokat csak törvényes célokra szabad felhasználni. A weboldal és tartalmainak bármely egyéb felhasználása a STARX HUNGARY Kft. írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos. A STARX HUNGARY Kft. fenntartja magának a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül ideiglenesen vagy véglegesen a webhelyet és a hozzá kapcsolódó tartalmat módosítsa vagy megszűntesse továbbá, hogy jelen felhasználási feltételeket módosítsa.

Ha bármilyen ezen webhelyre vonatkozó adattal, tartalommal vagy vizuális megjelenéssel kapcsolatos kérdése, megjegyzése vagy panasza van kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az erre a célra kijelölt elérhetőségünkön keresztül!